Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Paypal Payment with Swish
Fri frakt vid 500:-

Om oss

Point Game Set grundades 2021 av tre stycken padelfantaster för att tillgodose ett behov på marknaden. Tanken med en poängräknare uppkom under en match där poängräkningen hamnade i allt för stort fokus. Vi skannade marknaden och hittade då en produkt som täckte behovet av enkelhet, snabbhet och bredd att fungera till alla rack.

Det visade sig att produkten redan fanns i Australien, men inte i Skandinavien. Vi skapade en direkt kontakt med tillverkaren och beställde hem ett antal poängräknare för att testa marknaden. Tillverkaren heter Scoring Right och är vår leverantör av poängräknaren, där vi fungerar som deras förlängda arm även kallad distributör i Skandinavien. 

Vår resa har bara börjat känner vi men produkten är smart och det finns en marknad för den, efter att testat och avlyssnat spelare. Produkten fungerar till både tennis samt padel. Point Game Set (Sverige) ingår i JEM Sport HB. Mer om teamet bakom Point Game Set kan ni läsa här nedanför.


#NuÄrDetLättAttRäknaRätt

Våra kunder

Grymt bra och smart produkt!Pointgameset är även snabba med leverans och kontakt! Kan verkligen rekommendera padelräknaren!

Anna Karlsson

Det är en innovativ produkt som kan hjälpa många på spelplanen som har svårt att hålla reda på poängen. En perfekt produkt för den vilsne själen ;)

pdlamigos

Använder den vid varje match, sjukt bra produkt. Blir aldrig snack om va ställningen är längre :D

Camilla Storholm

Grym produkt, så enkel att använda och hjälper verkligen till med poängräkningen så vi kan fokusera på spelet

padelspot.se

Suverän produkt. Nu kan man bara koncentrera sig på att spela och ha kul

Skövde Padel

Både kommunikation och leveranstid var superb

TH Padel

Partner


Scoring Right